Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Sommerens største transferemner

Daily Telegraph har udset sig sommerens største transferemner.
Sommertransfervinduet nærmer sig med hastige skridt, så derfor nærmer rygtebørsen sig kogepunktet. Hos Daily Telegraph har man forsøgt at skelne skidt fra kanel, hvad angår sommerens transferemner, som meget vel kan være på udkig efter en ny arbejdsgiver.

Declan Rice
Klub: West Ham
Alder: 24 år

Han står højest på Arsenals ønskeliste, når sommerens transfervindue åbner, men der er også andre storklubber – såsom Manchester United og Bayern München – der er interesserede i Rice, som kan koste op imod 870 millioner kroner.

Moises Caicedo
Klub: Brighton
Alder: 21 år

”The Seagulls” ville ikke sælge den ecuadorianske midtbanespiller til Arsenal i januar – selv ikke for 600 millioner kroner – og siden har klubben fra den engelske sydkyst forsøgt at få Caicedo til at underskrive en ny kontrakt. Det betyder dog ikke, at midtbanedynamoen ikke er at finde på transfermarkedet denne sommer. Chelsea og Arsenal er interesserede.

Alexis Mac Allister
Klub: Brighton
Alder: 24 år

Argentinerens navn er blevet særdeles varmt på rygtebørsen, siden han spillede en hovedrolle i Argentinas VM-triumf. Han ser ud til at være på vej til Liverpool, selvom Manchester United også er interesserede.

Frenkie de Jong
Klub: FC Barcelona
Alder: 26 år

Manchester United placerede De Jong øverst på ønskelisten sidste sommer, men ”The Red Devils” kunne ikke overtale midtbanespilleren til at forlade Camp Nou. Chelsea forsøgte også at få fingrene i ham. Er Premier League-klubberne mere heldige denne sommer? Og hvilken rolle kommer FC Barcelonas økonomiske problemer til at spille?

Romeo Lavia
Klub: Southampton
Alder: 19 år

Han blev købt i Manchester City sidste sommer, men der er ikke meget, der tyder på, at han følger med Southampton ned i Championship.

Amadou Onana
Klub: Everton
Alder: 21 år

Chelsea og Arsenal er blandt de klubber, som tidligere har udvist interesse for den belgiske midtbanedynamo, men Evertons overlevelse på sidste spilledag kan gøre det sværere for Onanas bejlere at lokke ham væk.

Mateo Kovacic
Klub: Chelsea
Alder: 29 år

Den kroatiske midtbanespiller, som kun har et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, nærmer sig et skifte til Manchester City.

Mason Mount
Klub: Chelsea
Alder: 24 år

Liverpool og Arsenal var de to klubber, som var tættest på at få Mounts underskrift sidste sommer, men nu har Manchester United overhalet duoen indenom. ”The Red Devils” forbereder et bud på godt og vel 430 millioner kroner.

Youri Tielemans
Klub: Leicester City
Alder: 26 år

Belgieren er fri på markedet efter sit kontraktudløb i Leicester City, som netop er rykket ud af Premier League. Arsenal var interesserede sidste år, men nu har ”The Gunners” andre transferplaner.

Conor Gallagher
Klub: Chelsea
Alder: 23 år

Newcastle og West Ham er sat i forbindelse med Gallagher. Den engelske midtbanespillers fremtid på Stamford Bridge kan komme til at afhænge af den nye Chelsea-manager Mauricio Pochettino.

Ryan Gravenberch
Klub: Bayern München
Alder: 21 år

Midtbanespilleren er havnet på Liverpools radar. Han er anerkendt som værende et af de største talenter i verden, men han har haft det svært, siden han skiftede Ajax ud med Bayern München sidste sommer.

Ilkay Gündogan
Klub: Manchester City
Alder: 32 år

FC Barcelona og Arsenal kæmper om at stå forrest i køen til at få fingrene i Gündogan, hvis han beslutter sig for ikke at forlænge sin kontrakt med Manchester City.

James Ward-Prowse
Klub: Southampton
Alder: 28 år

Frisparksspecialisten rykkede ud af Premier League med Southampton, men meget tyder på, at han alligevel kommer til at spille Premier League-fodbold i den kommende sæson. Flere klubber skulle være interesserede, og West Ham er efter sigende været ivrige efter at få fingrene i Ward-Prowse.

James Maddison
Klub: Leicester City
Alder: 26 år

Endnu en spiller, som ikke vil være at finde i Championship-klubben Leicester City, når sommerens transfervindue smækker i. Newcastle United er ligesom Tottenham Hotspur interesserede.

Harry Kane
Klub: Tottenham Hotspur
Alder: 29 år

Kane har tilbragt godt og vel 10 år hos Tottenham Hotspur, men det kan meget vel være forbi denne sommer, hvor den engelske angriber kun har et år tilbage af sin kontrakt, hvorfor han altså meget vel kan befinde sig på affyringsrampen. ”The Spurs” kan sælge Kane for i omegnen af 850 millioner kroner nu, eller vente til næste år og lade ham gå kvit og frit. Real Madrid er efter sigende interesserede, og det er Manchester United også.

Victor Osimhen
Klub: Napoli
Alder: 24 år

Uden tvivl den bedste angriber i italiensk fodbold i den forgangne sæson. Samtlige topklubber har holdt et vågent øje med den nigerianske målmaskine. Napoli forlanger op imod 700 millioner kroner for angriberen, som scorede 26 mål i den forgangne Serie A-sæson. Ham kan Manchester United og Real Madrid også komme til at kæmpe om – sammen med Chelsea.

Lautaro Martinez
Klub: Inter
Alder: 25 år

Den argentinske verdensmester, som scorede 21 mål i 38 Serie A-kampe, vil være eftertragtet på transfermarkedet, og han tjener langtfra en formue sammenlignet med lønningerne i Premier League.

Dusan Vlahovic
Klub: Juventus
Alder: 23 år

Arsenal har længe været interesserede i angriberen, og nu kunne noget tyde på, at ”The Gunners” endelig får deres mand, fordi Juventus ikke kvalificerede sig til Champions League i den kommende sæson. Arsenal får dog kamp til stregen, hvis ”Den Gamle Dame” lader Vlahovic gå.

Kylian Mbappé
Klub: Paris Saint-Germain
Alder: 24 år

Mbappé har spillet på højeste niveau i mange år efterhånden, men han er kun 24 år gammel – og han har aldrig spillet udenfor Frankrigs grænser, men det kan kun være et spørgsmål om tid. Han var snublende tæt på at skifte til Real Madrid sidste sommer, og den spanske hovedstadsklub er ivrige efter at genoptage jagten. Vil nogle af de pengestærke Premier League-klubber forsøge at lokke ham til England? Sidste år underskrev han en ny kontrakt med den franske hovedstadsklub, så et køb bliver

Kai Havertz
Klub: Chelsea
Alder: 23 år

Det har ikke fungeret for Havertz i det vestlige London, og Chelsea er desperate efter at sælge spillere for at kunne leve op til Financial Fair Play-reglerne. I den forbindelse er den 23-årige tysker en oplagt kandidat til et salg. Real Madrid har tidligere været meget interesserede.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER