Fodbold nyheder

PSG vinder transferduel om midtbanestjerne over Premier League-gigant

Af Daniel Ehmsen

Flere medier melder, at transfersagen er ved at finde sin afslutning.
Article image
Manuel Ugarte har spillet en fremragende sæson, hvor han både har vist sig flot frem på den hjemlige front i den portugisiske liga, men også på europæisk niveau, hvor han og Sporting har spillet både Champions League og Europa League i denne sæson. Ugarte var blandt andet med til at ekspedere Arsenal ud af Europa League.


De flotte præstationer har fået adskillige topklubber til at rette blikket mod den 22-årige defensivmidtbanespiller. Flere store klubber i Europa har haft Manuel Ugarte på deres rater, men de to helt store tilhængere af Ugarte har været PSG og Chelsea, som længe har været i en transferduel om uruguayaneren.

Transfersagen har nu nået sin ende. Ifølge både Sky Sport og Fabrizio Romano, så skulle PSG have vundet slaget og Chelsea trukket sig fra handlen. Det skulle både være på prisen til Sporting og lønnen til Ugarte, hvor PSG har været villig til at tilbyde mere end Chelsea. Ugarte og PSG skulle ifølge Romano have den personlige kontakt aftalt, og PSG forsøger nu at få de sidste detaljer på plads med Sporting.

Opdatering: Kort tid efter er Fabrizio Romano endnu engang kommet med sit "here we go". Ugrate er i Paris netop nu for at gennemgå sit lægetjek og underskrive kontrakten. Handlen mellem Sporting og PSG vil blive offentliggjort i de kommende dage.
Mere om Manuel Ugarte

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik