Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Det store Chelsea-udsalg er i gang, Harry Kane vil helst blive i det engelske, og så er Liverpool meget tæt på at lande en ny midtbaneforstærkning. Få dagens engelske rygter herunder.
Article image
Manchester United er blevet enige med Chelseas offensive midtbanespiller Mason Mount om de personlige vilkår, men mangler dog at blive enige med London-klubben om en transfersum. Den 24-årige englænder er desuden også eftertragtet af Arsenal og Liverpool. (Telegraph)


Uniteds 30-årige engelske forsvarsreserve Harry Maguire vil kunne få omkring 86 millioner kroner, hvis han forlader klubben, da han stadig har to år tilbage af sin kontrakt. (Telegraph)

Liverpool er fortsat i dialog med den argentinske midtbanespiller Alexis Mac Allister omkring de personlige vilkår. ”The Reds” håber på at kunne præsentere indkøbet af den 24-årige Brighton-spiller i næste uge. (Fabrizio Romano)

Den stærkt ombejlede Tottenham-topscorer Harry Kane ønsker angiveligt kun at skifte væk fra ”Spurs,” hvis destinationen hedder Manchester United. Den 29-årige engelske landsholdskaptajn vil helst ikke udenlands, men er muligvis også villig til at lade sin kontrakt udløbe til næste sommer, for så først der at forlade Tottenham gratis. (Sun)

Tottenham vil øge deres interesse i Celtics manager Ange Postecoglou, når han har afsluttet sæsonen med Glasgow-mandskabet i weeekenden, hvor de spiller pokalfinale. (Evening Standard)

Chelsea overvejer at sælge deres senegalesiske forsvarsspiller Kalidou Koulibaly. Den fysisk stærke midtstopper har været en skuffelse, siden han tiltrådte Stamford Bridge sidste sommer i en transfer på 286 millioner kroner fra Napoli. (Evening Standard)


Chelsea har desuden også givet Manchester City grønt lys til at gå i dialog med deres 29-årige kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic. (Mail)

Sam Allardyces managervirke i Leeds tyder på at slutte denne torsdag, hvor han skal afholde et møde med ledelsen hos de nylige Premier League-nedrykkere. (Telegraph)

Arsenal vil tredoble ugelønnen hos deres forsvarsprofil William Saliba. Det vil i så fald give den 22-årige franskmand en ugeløn på omkring 1 million kroner. ”The Gunners” presser citronen, da de frygter, at han ellers vil være fristet af et skifte til Paris Saint-Germain. (Sun)

Nottingham Forest vil sælge deres garvede midtbanespiller Jonjo Shelvey. Den 31-årige englænder kom til klubben fra Newcastle i januar. (Times)

Burnley er interesserede i den spanske midtbanespiller Fabian Ruiz, som spiller hos Paris Saint-Germain. Pariserne er villige til at sælge 27-årige Ruiz, hvis de får det rette bud. (Foot Mercato)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik