Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Medie: Tottenham kunne involvere Kane i vild byttehandel

Tottenham overvejer, hvordan fremtiden kunne se ud uden Harry Kane og et vildt scenarie bliver overvejet, det skriver Mirror.
Tottenhams talisman Harry Kane har været rygtet væk fra london-klubben utallige gange, men spiller fortsat i sin ungdomsklub. Tottenhams skuffelser og Haalands historiske målscoringsform har til dels formået at overstråle en utrolig imponerende sæson af Harry Kane. Den pålidelige englænder står noteret for 28 mål i denne Premier League sæson. Harry Kanes tilgængelighed har været lige så imponerende som hans målscoring. Kane har spillet samtlige minutter i Premier League og Champions League for Tottenham.

Tottenham kan dog blive tvunget til at sælge deres stjerne, som har kontraktudløb i 2024. Ifølge Mirror kunne Kanes fremtidige klub hedde Real Madrid, eftersom Tottenham foretrækker ikke at sælge til en Premier League-rival.

The Mirror rapporterer, at Real Madrid kunne inkludere Eden Hazard i aftalen. Hazard har ikke kunne leve op til de forventninger, som fulgte med hans enorme prisskilt, siden skiftet fra Chelsea. Real Madrid ville formentlig også skulle inkludere et større transferbeløb for at sikre sig Harry Kanes ydelser.

Manchester United er fortsat interesseret i Harry Kane, som fylder 30 til juli.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER