L. Johnsen (42)
Noah Mørch Rysager

FC Nordsjælland lægger pres på FCK efter sejr mod Randers

Mandag aften udspillede der sig et dramatisk opgør mellem Nordsjælland og Randers, hvor der var vigtige point på spil.
Mandag aften tog FC Nordsjælland imod Randers i endnu et opgør, der havde stor betydning for mesterskabskampen. FC Nordsjælland satte sig på spillet fra kampens start. Mandskabet skulle også helst frem over isen og score nogle mål i jagten på det danske mesterskab. Særligt Nordsjælland kom også i gode situationer i kampens åbning, men fik ikke skabt de helt store chancer.

Efter 10 minutters spil begyndte de dog for alvor at lægge pres på Randers FC, men værterne havde svært ved at sætte fart i spillet på den sidste tredjedel. Randers forsøgte at komme afsted i kontraangreb, men det gik oftest i stå for gæsterne.

Det blev dog også til enkelte muligheder til Randers, og de lyseblå truede på langskud fra kanten af feltet. Efter 35 minutter fik værterne dog hul på bylden. Gode kombinationer i og omkring feltet endte med en skudmulighed for Benjamin Nygren, der sparkede sin tredje sæsonscoring ind ved forreste stolpe fra højre side af feltet. 1-0 til FC Nordsjælland.

Få minutter senere gik det dog galt for værterne, da Randers blev tilkendt et straffespark efter et skub i ryggen på Stephen Odey. Lasse Berg Johnsen eksekverede sikkert fra pletten med et køligt spark midt i målet. 1-1. Det var også stillingen, som de to hold gik til pause med.

Værterne startede anden halvleg godt og lagde tryk på med flotte kombinationer og gode muligheder. Randers bed også fint fra sig og havde også muligheder for at skabe gode chancer.

Med en halv time tilbage af opgøret ledte mesterskabskandidaten stadig efter løsningerne, men fortsatte med at skabe gode muligheder, som godt kunne omsættes til mål, hvis flere af skuddene sad indenfor rammen.

Efter 71 minutters spil blev FC Nordsjælland tilkendt et straffespark efter en Randers-hånd ramte bolden i feltet. Mohammed Diomande sparkede sikkert bolden ind til venstre for målmanden til stillingen 2-1.

Kampen blev lukket med otte minutter tilbage af kampen, da et kontraangreb fra værterne endte med et fladt indlæg på bagerste stolpe, hvor Diomande løb bolden i mål til stillingen 3-1 med sit femte sæsonmål.

Det forblev også kampens slutresultat. FC Nordsjælland lægger pres på FC København på førstepladsen i Superligaen med de tre vigtige point, der betyder, at Nordsjælland blot er et enkelt point efter FCK med to kampe tilbage af Superligaen.