Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Jose Mourinho har allerede i denne sæson sit hold i en europæisk finale, og det ligner, at han kan få forstærket holdet en del til sommer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Aston Villa og Wolves konkurrerer om at hente den franske midtbanespiller Habib Diarra fra Strasbourg, som vurderer den 19-årige til £20 millioner (ca. 170 millioner kr.) (Sun)


Brighton og Manchester United er klar til at konkurrere om at hente den 23-årige italienske midtbanespiller Davide Frattesi fra Sassuolo. (Football Insider)

Feyenoords Dennis te Kloese siger, at han har afvist en henvendelse fra Tottenham, og han forventer, at den hollandske klubs cheftræner Arne Slot også vil modstå interessen fra Spurs. (ESPN)

Napoli-træner Luciano Spalletti har næsten sagt, at han er klar til at forlade klubben efter at have ført dem til den første Scudetto i 33 år. (Football Italia)

Juventus-træner Massimiliano Allegri har udtalt, at han ønsker at blive i sin rolle, men tilføjede, at "det er ikke op til mig". (Football Italia)

Barcelona har indgået en aftale med Wolves' om Ruben Neves, hvor den portugisiske landsholdsspiller vil skifte til Barcelona som en del af en byttehandel med 20-årige angriber Ansu Fati. (Sport)


Roma-manager Jose Mourinho ønsker at skrive kontrakt med Youri Tielemans, når den 26-åriges kontrakt i Leicester udløber ved udgangen af sæsonen. (Gazzetta dello Sport)

Chelsea har afgivet et bud på 80 millioner euro (ca. 600 millioner kr.) til Juventus for deres 23-årige serbiske angriber Dusan Vlahovic. Manchester United forbereder også et officielt bud på spilleren. (ESPN og Football transfers)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik