Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Messi til Real Betis?

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder og verdensmester, Lionel Messi, er konstant rygtet væk fra Paris Saint-Germain, men hvor ender han?
Lionel Messi er i en alder af 35 stadig en yderst eftertragtet fodboldspiller, og selvom han ikke har spillet sit livs bedste sæson, så har det været en sæson, som han sent glemmer. Tilbage i december fik den lille argentinske troldmand nemlig endelig fat på det, der altid har været hans største drøm i fodbold, VM-guld med Argentina. Derudover har han forbedret sit spil i den franske hovedstadsklub, hvor han i nuværende sæson står noteret for 15 mål og 15 assists efter 35 ligakampe.

Lionel Messis kontrakt i PSG er dog ved at nå til ende, og intet tyder på, at en kontraktforlængelse er på vej. Det kan altså nemt ende med, at han kommer til at stå på fri transferlisten, hvor mange klubber vil forsøge at tilbyde deres bedste løn og ambitioner for spilleren. Der har længe været tale om, at han enten vil skifte til den Saudiarabiske klub, Al Hilal, som tilbyder en astronomisk og uhørt høj løn – ellers vil han skifte tilbage til hjerteklubben, FC Barcelona.

Barndomsklubben i Argentina har også været på tale – samt MLS-klubberne i USA, men det nyeste skud på stammen er noget så tilfældigt som, Real Betis. Den grønklædte andalusiske klub har nemlig to af Lionel Messis landsmænd til at spille i klubben (German Pezzella og Guido Rodriguez), og i et interview med spansk TV, fortalte de, at døren står åben for den argentinske verdensmester:

- Vi i Real Betis har åbnet døren for ham. Vi har ingen problemer. Hvis han vil komme, så lader vi ham gerne komme.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER