Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 2)
Milan
Inter
E. Džeko (8), H. Mkhitaryan (11)
Torsten Brix

Om en CL-vinder fra Milano: Det ville næsten være naturstridigt

Niels Christian Frederiksen har ikke meget fidus til Milano-holdene…
- Inter er en klub i stor økonomisk krise. Steven Zhang, der ejer klubben, kan ikke bestemme sig for, om klubben er til salg eller ikke til salg. Der skal refinansieres nogle meget store lån, de har meget stor gæld, der er mange spiller med kontraktudløb, lejespillere også, som man ikke har råd til at forlænge. Jeg synes, det er noget af en præstation, at de nåede så langt.

Sådan siger Champions League-eksperten Niels Christian Frederiksen i dagens udgave af Jyllands-Posten inden CL-semifinalerne starter i aften. Real Madrid skal møde Manchester City og det andet opgør er imellem Milano-klubberne AC Milan og Inter. Vinderen skal ikke findes i det sidste opgør, slår ”NC” fast:

- Det vil godt nok komme bag på mig, hvis enten Milan og Inter går hen og vinder turneringen. Det ville næsten være naturstridigt. Men der er sket mirakler før i Istanbul, hvor finalen skal spilles. Det ved vi alle sammen, og mon ikke AC Milan, som alt for godt husker finalen i 2005 mod Liverpool (kampen endte 3-3 og Liverpool vandt derefter i straffesparkkonkurrence, selv om Milan førte 3-0 ved pausen), har noget, holdet gerne vil råde bod på.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER