Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 2)
Milan
Inter
E. Džeko (8), H. Mkhitaryan (11)
Jannich Jønch

Optakt: AC Milan - Inter

Onsdag skal vi være vidne til den første af to semifinaler i Champions League på samme stadion.
Kommentar:
Vi står overfor et lokalopgør i den ene af de to Champions League-semifinaler, når AC Milan byder Inter op til dans onsdag aften på deres fælles hjemmebane, San Siro, inden det tirsdag i næste uge er omvendt. Begge klubber ligger også og slås med om de vigtige Champions League-placeringer i Serie A, som i år er en meget tæt kamp.

Derfor kan det at vinde Champions League være det ultimative mål, for den der misser den plads, men hvem vil ikke elske at slå lokalrivalerne ud af Champions League for derefter at se dem ende som nummer fem i ligaen og derfor måtte nøjes med Europa League i næste sæson.

AC Milan kommer ind til opgøret med en 2-0-sejr over Lazio i rygsækken, efter to kedelige resultater i træk med 1-1 henholdsvis hjemme mod Cremonese og samme resultat ude mod AS Roma. Derfor er det også AC Milan, der i øjeblikket har den trælse femteplads i Serie A.

Inter kommer ligeledes ind til opgøret med en 2-0-sejr i bagagen, den fik de dog på udebane mod AS Roma. Inter er tilbage i forrygende form, efter en halvsløj måned fra midten af marts til midten af april, har man nu vundet de seneste fem kampe med en målscore på 15-2. Ligeledes har Inter vundet to af de tre indbyrdes opgør mod AC Milan i denne sæson.

Karantæner og skader:
AC Milan er uden Zlatan Ibrahimovic, der ikke er skrevet ind i deres Champions League-trup grundet sin lange skadesperiode. Også Rafael Leao ser tvivlsom ud, da han blev taget ud efter bare 10 minutter af weekendens kamp mod Lazio.

Inter må undvære både Milan Škriniar, Robin Gosens og Dalbert, der alle tre er skadet.

Bud på kampens profil:
Da AC Milan må undvære Rafael Leao, som har været den store oplevelse hos dem i denne sæson, er det svært at sætte ét navn på, da Milan er et hold med mange forskellige målscorere, dog er Olivier Giroud deres topscorer i Champions League i år med fem mål. Derudover bliver Mike Maignan i målet vigtig for at holde det sprudlende Inter-hold fra at score.

Også hos Inter er der mange målscorere iblandt, men især Lautaro Martinez er i storform med seks mål i de seneste seks kampe, mens Lukaku også er begyndt at finde netmaskerne igen. Topscorer-posten i Champions League for Inter deles dog mellem Edin Dzeko, Nicolo Barella og Romelu Lukaku med tre mål hver.

Bud på kampens resultat:
Med henblik på at Inter har det sværeste og mest pressede slutprogram, som også tæller en finale i Coppa Italia mod Fiorentina, og de ovennævnte faktorer, er buddet herfra en 2-0-sejr til Inter.

Kampen spilles på onsdag d. 10/05 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3+ eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER