Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Real Madrid
Manchester C
V. Júnior (36)
K. De Bruyne (67)
Mads Wildenhoff Pedersen

Optakt: Real Madrid - Manchester City

Den spanske liga er for længst ude af rækkevidde for Real Madrid, så blot to trofæer kan det blive til for dem i denne sæson. Men for Manchester City er ”The Treble” stadig mulig, de fører nemlig Premier League og er i FA-Cup finalen, hvor de skal møde by-rivalerne Manchester United.
Kommentar:
Pep Guardiola har for vane at overtænke sin taktik når det kommer til de senere kampe i Champions League. I år ligner det dog, at taktikken er fastsat, og vigtigst af alt, at den virker. De dominerede Bayern i første kamp og lukkede reelt opgøret inden de skulle på udebane. Mod Leipzig snublede de lidt i første kamp og spillede 1-1 på udebane, men på hjemmebane satte de det hele på plads og smadrede dem 7-0.

City kan vidst godt betegnes som det bedste hold i Europa, i hvert fald baseret på deres form. I deres sidste 20 kampe har de vundet 17 og spillet tre uafgjort. Det er mere end godkendt, specielt når man tænker på hvor mange kampe de har skulle spille, nu når de stadig er med i tre ud af fire turneringer.

For Real Madrid er Champions League det eneste der betyder noget resten af sæsonen. De har godt nok vundet Copa Del Rey, men selvfølgelig er det noget andet, når man møder Osasuna i finalen. La Liga titlen er ude af rækkevidde, for med fem kampe tilbage og 14 point op til Barcelona, så er der fuld fokus på Champions League. Så selvom de ikke har været super imponerende denne sæson, så ved vi, at Real Madrid i Champions League er noget specielt, når de kommer til de senere runder.

Skader og karantæner:
Manchester City har været gode til at rotere spillere denne sæson, og derfor har de altså umiddelbart ikke nogen spillere, der skulle mangle til kampen i Madrid.

For Real Madrid har de stadig Ferland Mendy ude med en langvarig lægmuskelskade. Udover franskmanden ser de også ud til at have langt frit valg i hele truppen til tirsdagens kamp.

Bud på kampens profil:
Det åbenlyse bud, vil være Erling Haaland, men hvis jeg skulle vælge en anden City spiller, så ville jeg ikke kigge længere end fra weekendens kamp og sige Ilkay Gundogan. Tyskeren var dominerende på midtbanen mod Leeds og scorede begge hjemmeholdets mål i 2-1 sejren. Og nu kender vi Pep Guardiola så derfor ville det være åbenlyst, hvis jeg nævner Gundogan, og han så ikke starter, derfor vil jeg også tillade mig at sige Riyad Mahrez. Mahrez har været flyvende de sidste fem kampe med tre mål og fire assists.

For Real Madrids vedkommende vil jeg kun nævne en spiller, som tror er nødt til at spille to store kampe, for at Madrid skal have en chance. Nemlig Vincius Junior, som i denne sæson har udfordret alle modstandere han har stået overfor. 22 mål og 21 assists i 50 kampe, og endda som kantspiller uden at tage straffespark. Hvis Madrid skal videre til finalen, så skal Vinicius Junior finde vej forbi sin direkte modstander.

Bud på kampens resultat:
Jeg har godt nok skrevet, at Madrid skal satse på Vincius Junior, men på hjemmebane er Real Madrid altid stærke. Vi har også set, at Manchester City godt kan snuble lidt på udebane, som mod Leipzig hvor de spillede 1-1. Derfor vil jeg forudsige endnu en udebane uafgjort til Manchester City, mit bud bliver nemlig 1-1.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER