Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Newcastle byder næsten 600 millioner kroner på brasiliansk landsholdsstjerne

Newcastle har sendt et stort bud mod Catalonien i håbet om at sikre sig endnu en spændende spiller.
Efter ejerskiftet i Newcastle, så har klubben fået enorme midler, som de blandt andet er villige til at bruge på at forstærke truppen. Flere markante profiler som Kieran Trippier, Alexander Isak og Nick Pope er allerede skiftet til Newcastle. Derudover hentede de i januar Anthony Gordon for godt 300 millioner kroner.

Ejerne i Newcastle har altså vist, at de ikke er bange for at bruge store summer. Det kan endnu en gang vise sig i sommerens transfervindue. Ifølge transferjournalisten Gerard Romero, der har brugt adskillige år på at følge Barcelona tæt, så er der landet et bud på næsten 600 millioner kroner i Barcelona på Raphinha. Budet kommer fra nyrige Newcastle, som ønsker at tilknytte den driblestærke kantspiller.

FC Barcelona har længe skulle nedbringe klubbens udgifter på spillersiden og derfor er det heller ikke urealistisk, at Raphinha er en mand, som Xavi er villig til at lade gå. Gerard Romero melder yderligere, at den brasilianske landsholdsspiller heller ikke selv er afvisende overfor et skifte til Newcastle. Det skulle blandt andet være udsigten til en masse spilletid samt Champions League-fodbold, som tiltrækker Raphinha.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER