England: Premier League
FT
3 - 1
(3 - 0)
Arsenal
Chelsea
M. Ødegaard (18), M. Ødegaard (31), G. Jesus (34)
C. Madueke (65)
Emil Sinkjær

Arteta roser elendige Lampard forud for London-derby

Mikel Arteta bekræfter, at William Saliba ikke kommer til at spille mod Chelsea og roser samtidig Frank Lampard.
Saliba har været ude af truppen efter at have lidt en rygskade mod Sporting i Europa League den 16. marts. Den 22-årige har været hårdt savnet med Rob Holding som hans afløser.

- Han kommer ikke til at være med i morgen. Vi bliver nødt til at vente til næste kamp for at se, hvor vi er, sagde Arteta da han blev spurgt ind til Saliba.

Arsenal-fans har set deres titelhåb forsvinde uden Saliba. Sidste uges nederlag til Manchester City gjorde det til fire kampe uden sejr i Premier League. Artetas mandskab har indkasseret 11 mål i deres foregående fire kampe, med Rob Holding som makker til Gabriel Magalhaes.

- De vil forsøge at komme til The Emirates for at slå os, de har en god manager, udtalte spanieren.

Arteta insisterede også på, at hans spillere ikke havde brug for meget motivation efter 1-4-nederlaget til de regerende mestre fra Manchester City.

- De havde ikke brug for meget. Vores tilhængere, vores spillere, vores stab. Det var en stor aften, og vi producerede ikke den forestilling, vi ønskede. Jeg synes, det var et godt realitetstjek. Du er nødt til at være på det højeste niveau i 10 måneder. Vi har opnået det, der var svært at opnå, og vi kan stadig opnå Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER