Fodbold nyheder

Allegri:
Jeg vil have den gamle Pogba tilbage

Af Jonas Corap

Juventus cheftræneren ærgrer sig over Paul Pogbas mange skader i denne sæson.
Article image
Inden denne sæson lavede Paul Pogba et sensationelt comeback til Juventus, som han forlod i 2016 til fordel for Manchester United. Skiftet har dog langt fra været en succes, hvor skaderne har sat en stopper for franskmanden. Pogba blev opereret i knæet tilbage i september, og under genoptræningen forværrede han skaden. Han pådrog sig sin seneste skade i marts, og Pogba har nu misset hele 47 kampe i denne sæson, hvor det blot er blevet til 74 minutter på banen i sæsonen. Da Juventus-cheftræneren Massimiliano Allegri var til pressemøde måtte han besvare nogle spørgsmål vedrørende Pogbas skadessituation:


- Pogba har ikke været tilgængelig i et år, og han er ikke i god nok form, til at spille. Jeg gad godt at have den Pogba tilbage, som da jeg først begyndte at træne ham, men det er ikke situationen i øjeblikket. Desto længere tid man er ude, desto længere tid tager det at genoptræne. Der er studier for det. Det er helt normalt.

Juventus går nu en vigtig tid i møde, hvor de for alvor er med i jagten om Champions League-pladserne efter, at klubben fik de 15 point tilbage, som de fik fratrukket. Klubben har dog tabt deres seneste tre Serie A-opgør, hvilket betyder, at Milan og Roma begge blot er to point bag Juventus som ligger på tredjepladsen.


Mere om Paul Pogba

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik