Fodbold nyheder

Wayne Rooney:
Messi er den bedste nogensinde - men Haaland er den bedste lige nu

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Mange fodboldstjerner er ikke glade for at give deres mening til kende i debatten om Messi eller Ronaldo, men nu har en af englands største stjerner valgt sin side.
Article image
Ritzau-Scanpix
Selvom Wayne Rooney har spillet sammen med Ronaldo, så er han altså ikke den bedste nogensinde, ifølge englænderen. Rooney peger nemlig på Messi som “The greatest of all time”. Dog har den pensionerede fodboldspiller også en anden kontroversiel holdning, at Erling Braut Haaland er den bedste lige nu.


Ifølge Rooney er det Haalands målstatistik, holdning og attitude, der gør ham til den bedste. Rooney siger også, at æraen med Messi og Ronaldo er ovre, men hvem skal så duellere om titlen som verdens bedste nu? Den tidligere landsholds angribers bud er, at det bliver Mbappé og Haaland, som kommer til at styre fodboldens verden i den nærmeste fremtid.

Der har dog været stor debat, om Mbappé overhovedet hører til i snakken om at være verdens bedste, så længe han spiller i den franske liga. Mange af argumenterne går på, at der ikke er nok konkurrence i ligaen, altså, at man skal tage de mål og assists Mbappé laver med et gran salt.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik