Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Fabrizio Romano: Liverpool spillere forlader klubben på fri transfer til sommer

Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain har begge været i Liverpool i mere end 4 år, men grundet skader har de aldrig rigtigt fundet deres plads på holdet.
Liverpool har været hårdt ramt af skader denne sæson, ikke mindst til en del af deres faste spillere. Faste spillere kan man dog ikke kalde hverken Oxlade-Chamberlain eller Keita. Selvom begge spillerne har været i klubben i et par år, så har de aldrig haft en rigtigt fuld sæson. Naby Keita har højst spillet 25 Premier League kampe på en sæson og Oxlade Chamberlain har dog lige været oppe og runde de 32 tilbage i 2017/2018.

Transfer-guruen Fabrizio Romano melder nu, at begge spillere forlader klubben til sommer. Begge kontrakter udløber der og Liverpool har valgt ikke at forlænge med dem. Specielt træls er det for Naby Keita, som mange så som den næste midtbanestjerne fra tiden RB Leipzig. Hans karriere har været ramt af skader til højre og venstre og siden skiftet til Liverpool har han misset 84 kampe med skade.

Oxlade-Chamberlain der kom fra Arsenal har ikke udviklet sig nok, siden skiftet. Selvom han stadig er en habil Premier League spiller, så leder Liverpool efter spillere, der kan hjælpe dem med at vinde de helt store trofæer. Det er endnu ikke bekræftet, hvilke klubber de skifter til.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER