Fodbold nyheder

Haalands skade måske mere alvorlig end først antaget

Af Andreas Wohlers-Herbert

Erling Haaland måtte for nyligt melde fra til det norske landshold på grund af en lyskeskade, og nu spekuleres der i, hvorvidt den skade kan koste nordmanden en længere periode væk fra banen.
Article image
Selvom han nærmest kan virke som en umenneskelig maskine til tider, så har Erling Haaland kæmpet med muskelskader det meste af sin karriere. Den norske bomber har dog været forskånet på skadesfronten i denne sæson, men nu kan det være, at Premier League-topscoreren er løbet tør for held.


Flere britiske medier spekulerer nemlig i dag på, at Erling Haalands skade måske er mere alvorlig end som så, og at han dermed kommer til at misse et længere stykke tid. Det kan blandt andet betyde, at Manchester City må undvære deres målmaskine, når de på lørdag møder Liverpool.

Spekulationerne er startet på grund af nordmandens fravær fra Manchester Citys træning i denne uge, hvor det ellers var forventet, at han ville deltage. Manchester City har ikke selv meldt noget ud om situationen, så det endelige svar, får vi nok først i weekenden, når Pep Guardiola og Manchester City offentliggøre deres kamptrup.

Mere om Erling Haaland

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik