Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonas Corap

van Persie: De vinder PL

Robin van Persie har stor tiltro til, at Arsenal vinder Premier League i denne sæson.
Robin van Persie forlod Arsenal til fordel for Manchester United tilbage i 2012 hvilket skabte stor vrede og irritation blandt Arsenal-fansene, som ikke brød sig om, at deres anfører og bedste spiller drog til en af klubben ærkerivaler. Bedre blev det ikke for dem, da han hjalp Manchester United frem til deres 20. Premier League-mesterskab. Den tidligere topangriber talte med Sky Sports, hvor han dog viste en tro på Arsenal, som han mener vinder mesterskabet i denne sæson:

- Hvis du ser på denne periode så gælder alle point. De har haft nogle svære kampe, men de fik tre point fra dem, og det er, hvad der skaber mestre. Det har de bevist. Men de næste par kampe bliver svære, så det bliver interessant at se. Min personlige følelse fortæller mig, at de går hele vejen og vinder Premier League. Det har taget sin tid, men jeg bliver meget glad, hvis de vinder.

Arsenal har etableret et forspring på otte point ned til Manchester City på andenpladsen, som dog har spillet en kamp færre end ’The Gunners’. Arsenal har samtidig vundet deres seneste seks ligakampe, men de har dog stadig svære kampe endnu, hvor kampe mod Manchester City, Liverpool og Newcastle venter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER