Europa: Champions League
FT
7 - 0
(3 - 0)
Manchester C
RB Leipzig
E. Haaland (22), E. Haaland (24), E. Haaland (45), İ. Gündoğan (49), E. Haaland (53), E. Haaland (57), K. De Bruyne (90)
Tobias Bundgaard Christensen

Guardiola: Vi bliver kun bedømt på baggrund af Champions League

Manchester City-manager, Pep Guardiola, ved at succesen som manager i England, vil blive bedømt ud fra, om han vinder Champions League. Men han er ikke enig.
Manchester City tager tirsdag aften imod RB Leipzig i 1/8-finalen af Champions League. Her jagter de en plads i kvartfinalen. Begge klubber er tvunget til en sejr efter første kamp endte 1-1. Ved pressekonferencen forud for kampen blev Pep Guardiola spurgt, om hans tid hos Manchester City ville blive bedømt udelukkende på baggrund af europæisk succes:

- Ja. Det betyder ikke at jeg er enig, men vi vil absolut blive bedømt på baggrund af denne turnering, udtaler Pep Guardiola.

Han mener, at klubbens fremskridt fortjener mere respekt. Siden første dag er han blevet spurgt, om han er kommet til klubben, for at vinde Champions League. Det overraskede ham først, men nu ved han, at det er vilkårene, som ikke kommer til at ændre sig.

- Hvis man bekymrer sig om larmen, så kommer det selvfølgelig til at irritere dig. Jeg ved vi ikke har vundet den, (Champions League, red.) men vi har gjort det rigtig godt, siger den spanske manager.

Pep Guardiola vandt i 2009 og 2011 Champions League i spidsen for FC Barcelona. I 2021 førte han Manchester City til finalen, hvor de tabte til Chelsea. Selvom klubben har haft stor succes i England, mangler kronen på værket. Champions League-trofæet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER