Fodbold nyheder

Europa: Champions League
FT
2 - 0
(1 - 0)
Chelsea
Dortmund
R. Sterling (43), K. Havertz (53)

Dortmund-spiller er frustreret over dommer

Af Kent Christensen

I går blev Dortmund sendt ud af Champions League, da Chelsea vandt ottendedelsfinalereturopgøret mod tyskerne med 2-0.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea har på ingen måde haft en tilfredsstillende sæson, da de har skuffet fælt i Premier League, hvor de i øjeblikket ligger på en tiendeplads med 34 point efter 25 kampe – derudover er holdet ikke længere med i FA Cup, og de kom med nød og næppe videre i Champions League mod Dortmund i ottendedelsfinalerne.


Anderledes står det til hos netop tyskerne, som på mange parametre har haft en ganske tilfredsstillende sæson hidtil, da de stadig er med i den tyske cup, ligger på en delt førsteplads i Bundesligaen med Bayern München og var ganske tæt på at avancere i verdens største klubturnering, Champions League – det blev der dog sat en stopper for i går aftes, hvor Chelsea, ved hjælp af blandt andet et kontroversielt straffespark, røg videre i turneringen.

Det var den 23-årige tyske Chelsea-profil, Kai Havertz, der fik lov at sparke to gange grundet uregelmæssigheder ved det første straffesparksforsøg, som sendte sit hold videre i Champions League. En dommerbeslutning som den 29-årige Dortmund-midtbanespiller, Emre Can, ikke forstår, da han efterfølgende klager over dommerpræstationerne til pressen, efter gårsdagens Champions League-opgør:

- Vi havde ikke fortjent at tabe kampen. Vi tabte på grund af dommeren. Hvordan kan han vælge at give dem et nyt straffespark? Jeg forstår det ikke. Vi spillede her på Stamford Bridge. Måske var han bange for hjemmeholdets fans. UEFA må give os en ny dommer i næste kamp, for det gik slet ikke i dag. Dommeren var ringe, og måden, han talte til os på, var arrogant.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Emre Can

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik