Horsens
P. Mortensen (27), Y. Bisseck (60)
Torsten Brix

”De Hvie” tæsker ”De Gule” næsten gul og blå

De første tre forårskampe for Horsens er samlet endt med 10-2, så krisen kradser - mens AGF er i Top 4.
Fredag aften var Horsens på besøg hos AGF og på jagt efter yderligere point i nedrykningskampen imod AaB, men ”De Gule” fra fængselsbyen havde store problemer imod ”De Hvie”.

Ved pausen var stillingen 1-0 til AGF efter et straffesparksmål af Patrick Mortensen og et VAR-gennemsyn efter Horsens-allroundspilleren Magnus Jensen havde haft hånden på bolden. Men det var ikke langt fra eneste gang, at AGF var tæt på mål imod Horsens.

Det flotte langskud fra Mikael Andersen frembragte en solid redning fra Horsens-keeperen Samuel Brolin, der dog få minutter senere gik helt forkert ud til et indlæg, men AGF’s Tobias Mølgaard fik ikke udnyttet, at Horsens-målet var tomt.

I anden halvleg fik Horsens-angriberen Aron Sigurdarson en chance, men Jesper Hansen reddede forsøget. I modsatte ende var der ikke samme niveau, da Yann Bisseck scorede til 2-0 på hovedstød tæt på straffesparkspletten og Brolin i Horsens-målet forsøgte end ikke at stoppe forsøget.

Horsens startede forårssæsonen med et nederlag på 2-5 til Brøndby samt 0-3 på hjemmebane til Viborg, så efter AGF-kampen er de første tre Horsens-kampe endt med samlet 2-10.

Inden kampen var AGF placeret som nr. 7 i Superligaen, men deres point imod Horsens sender dem i mesterskabsslutspillet på en fjerdeplads med blot fire point op til FCK.