Kent Christensen

Arteta beundrer Unai Emery

Arsenals succesfulde manager, Mikel Arteta, har store ord tilovers for Aston Villa-manager, Unai Emery.
Arsenal har været den helt store overraskelse i Premier League i år, da de i øjeblikket er at finde i toppen af tabellen med sidste års vindere fra Manchester City. Faktum er dog, at Arsenal for bare tre kampe siden var øverst i tabellen med otte point ned til Manchester City – det har dog ændret sig, da Arsenal har lidt pointtab mod henholdsvis Brentford, Everton og senest City.

Selvom Arsenal i øjeblikket må dele førstepladsen med Pep Guardiolas mandskab, så har londonklubben gode chancer for at fravride sig førstepladsdelingen i morgen, når de møder Aston Villa, som i øjeblikket befinder sig midt i Premier League-tabellen. Forud for kampen har Mikel Arteta udtalt sig i positive vendinger om Aston Villas nye manager, Unai Emery, som også tidligere har stået i spidsen for netop Arsenal:

- Han er en meget dygtig manager, han har været succesfuld alle de steder, han har været. Han vil altid gøre det til en svær kamp. Jeg har stor respekt for ham. Jeg beundrer ham for at komme tilbage til denne liga. Hvis man ser på, hvad han har gjort i de forskellige lande, han har været i, hvordan han har tilpasset sig, hvad han har vundet, så synes jeg i den grad, at han fortjener en masse beundring og respekt.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER