Europa: Europa League
FT
1 - 1
(0 - 0)
Sporting CP
FC Midtjylland
S. Coates (90)
E. Ashour (77)
Philip Dar

Skade og nybagt far: FCM i angriberproblemer inden EL-brag

En nybagt far-titel og en muskelskade holder henholdsvis Astrit Selmani og Júnior Brumado ude af FCM-truppen.
Torsdag aften skal FC Midtjylland på en stor opgave, når de møder den portugisiske storklub Sporting CP i Lissabon i Europa Leagues 1/16-finaler. Albert Capellas´ mandskab står overfor den første betydningsfulde i tre måneder, mens Sporting er i stærk kampform i den hjemlige liga.

Nu ser en svær opgave så ud til at blive endnu sværere, da Capellas altså må se bort fra to af sine rendyrkede angribere, nemlig den lejede angriber Astrit Selmani, som netop er blevet far og brasilianske Junior Brumado, som stadig døjer med efterdønningerne af den alvorlige muskelskade, som han pådrog sig i slutningen af august. Den nedslående FCM-melding kommer fra TV2 Sport torsdag eftermiddag.

Det er da en forbandet situation for FC Midtjylland. Det bliver et spørgsmål om det muliges kunst, for der er ikke noget, der er i nærheden af at være optimalt. I forvejen var de jo kede af, at de ikke fik hentet noget mere attraktivt i transfervinduet, siger TV2 Sports fodboldekspert, Morten Bruun.

Situationen betyder således, at 20-årige Frederik Heiselberg, som var udlejet til Nordic Bet Liga-klubben FC Fredericia, er den eneste spidsangriber i FCM-truppen torsdag aften. Skulle det ende med en startplads til unge Heiselberg, er det dog en ung mand med selvtillid, da han var FCMs topscorer i testkampene forud for sæsonen med tre mål i fire kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER