Andreas Wohlers-Herbert

Napoli-bomber slår Cristiano Ronaldos rekord

Napoli har været flyvende i denne sæson, og det er ikke mindst på grund af deres fremragende angriber Victor Osimhen, som nu har slået en rekord sat af Cristiano Ronaldo i 2019.
Victor Osimhen har i denne sæson været en målmaskine i Serie A, hvor det er blevet til 16 mål i kun 17 kampe. Men nu har den nigerianske angriber endda også overgået selveste Cristiano Ronaldo. Napolis angrebsstjerne har nemlig sat ny rekord for det højeste hop på en hovedstødsscoring. En rekord der tidligere tilhørte den portugisiske megastjerne.

Rekorden blev slået i søndags, da Napoli besejrede Spezia. Her nettede Victor Osimhen to gange, og det ene af hans mål var et hovedstød fra allerøverste etage. Nigerianeren kom nemlig op i 2,58 meters højde, før han stangede bolden i nettet.

Rekorden lød før på 2,56 meter, der var højden Cristiano Ronaldo hoppede, da han scorede for Juventus mod Sampdoria i december 2019, men den har Victor Osimhen altså slået nu.

Den nigerianske angriber, der ligger øverst på topscorerlisten i Serie A, er et varmt navn i flere europæiske topklubber, og han er blandt andet sat kraftigt i forbindelse med engelske Manchester United

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER