Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Lionel Messi: Jeg kan ikke lide, hvad jeg gjorde

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder og nylige VM-mester, Lionel Messi, åbner for første gang op om VM-triumfen i et interview på argentinsk TV.
Lionel Messi har i den grad formået at oppe sine præstationer på banen sammenlignet med sin første sæson i PSG-trøjen. Hidtil har han scoret 12 mål for hovedstadsklubben i nuværende sæson; otte mål i Ligue 1 og fire i Champions League – derudover har han lavet 14 assists. Målsuccesen er ikke kun blevet forbeholdt klubkampene, da den lille argentiner samtidig blev kåret som VM’s bedste spiller, hvor han scorede syv mål og lavede tre assists.

I interviewet på argentinsk Tv, der foregik i Messis eget hjem i Paris, fortæller han blandt andet om, hvor overvældet og overrasket han egentlig var over omfanget af VM-festlighederne i hjemlandet, om VM-succesen generelt, støtten fra fans – og så giver han en overraskende kommentar på de stridigheder, der var efter kvartfinalekampen mod Holland, hvor han blandt andet var ude at kalde Wout Weghorst for et fjols:

- Jeg var klar over alt det, der var blevet sagt inden kampen, hvad han sagde (Van Gaal). Der var endda nogle af mine holdkammerater, som spurgte ’har du set, hvad han har sagt?’. Og ja, nu når det hele er ovre, så kan jeg ikke lide, hvad jeg gjorde, jeg kan ikke lide mine kommentarer til Weghorst og så videre. Men ja, det er momenter med masser af spænding, masser af nervøsitet, og alting sker så hurtigt. Det skete bare, og jeg kan ikke lide at efterlade det billede, men det er bare ting, der sker.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER