Frankrig: Ligue 1
FT
1 - 1
(0 - 0)
Paris SG
Reims
Neymar (51), M. Verratti (59)
F. Balogun (90)
Daniel Fisker

PSG mødte den onde ånd – igen

Det startede, som man kunne frygte, hvis man holder med Paris Saint-Germain, da Stade Reims søndag aften var på besøg, inden Paris Saint-Germain forgæves vågnede op til dåd i anden halvleg.
Da sæsonens første opgør mellem Stade Reims og Paris Saint-Germain løb af stablen, kunne PSG ikke få hul på bylden – tværtimod. Da kampen blev fløjtet af, stod det klart, at Stade Reims havde sendt 24 skudforsøg af sted, mens gæsterne fra Paris kun havde sendt 11 skudforsøg afsted. Historien så ud til at blive gentaget søndag aften, hvor sæsonens andet opgør – denne gang i Paris – løb af stablen, indtil Neymar tog sagen i egen hånd.

Paris Saint-Germain-mandskabet var udråbt til storfavoritter, da Stade Reims besøgte den franske hovedstad, og det var værterne, som startede kampen med at gå efter en tidlig scoring, mens gæsterne fra Reims satsede på kontraangreb, hvilket dog ikke bar frugt i kampens begyndelse.

Stade Reims-angrebene blev dog hyppigere og hyppigere, selvom Neymar igen og igen – men uden held – forsøgte at skabe kaos i Reims-forsvaret. Det var dog gæsterne, som var flittigst i forhold til at angribe og forsøge at nytte Paris Saint-Germains tvivlsomme forsvarsspil.

Gæsterne fra Reims fortsatte det ivrige angrebsspil i resten af første halvleg, men det lykkedes ikke – på trods af gæsternes ni skudforsøg – at finde vej til de parisiske netmasker, men selvom PSG-mandskabet var på hælene, sad værterne tungt på bolden.

I begyndelsen af anden halvleg satte PSG-mandskabet sig endnu tungere på bolden, mens Reims nu havde svært ved at gennemføre angreb. Der var kun spillet godt og vel fem minutter af anden halvleg, da Neymar nåede frem til bolden midt i Reims-feltet og udplacerede Reims-målmanden.

Værterne havde tilsyneladende husket at tage aggressiviteten med op fra omklædningsrummet til de sidste 45 minutter, men disse aggressioner, som PSG udnyttede til at iværksætte det ene angreb efter det andet, kogte tilsyneladende over for Verratti.

Den italienske midtbaneprofil kastede sig ind i en tackling på Ito, hvilket kampens dommer kvitterede med et gult kort, og der slap Verratti øjensynligt heldigt. En efterfølgende VAR-gennemgang fik dog kampens dommer til at ændre sit gule kort til et rødt kort og en marchordre for Verratti.

Selvom PSG var kommet i undertal, fik det ikke værterne til at opgive jagten på mål nummer to – tværtimod. Sergio Ramos sendte således bolden på overliggeren, inden Hakimi fandt vej til netmaskerne, inden målet blev underkendt for offside.

Stade Reims genfandt dog deres angrebslyst i kampens slutning, og med de sidste krampetrækninger formåede lejesvenden fra Arsenal, Balogun, at udligne for de undertippede gæster, som dermed kan sluttede sæsonen som ubesejrede af Paris Saint-Germain.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER