Anton Kirkegaard

Jamie Carragher raser: De er den dårligst styrede klub i landet

Jamie Carragher havde nogle hårde om Evertons og dets ejer.
Jamie Carragher er en Liverpool-legende. Han tilbragte hele karrieren i Liverpool, men var selv Everton-fan som barn. Han er dog ikke gået stille med sin kritik af klubben. Everton er ejet af den britisk-iranske forretningsmand Farhad Moshiri. Moshiri har før været udskældt af Everton-fans, men nu kommer kritikken fra Jamie Carragher.

- Der var ingen bannere mod Frank Lampard, de var mod Farhad Moshiri og bestyrelsen. Jeg har sagt, at Everton er den dårligst styrede klub i landet. Det var ikke en flabet bemærkning som en tidligere Liverpool-spiller, jeg siger det som en tidligere Everton-fan. Da jeg kom med den bemærkning, kontaktede Everton mig, og jeg beundrede det, at være på forkant for at forsvare sin klub. Men jeg mente ikke, at jeg tog fejl dengang, og jeg tager ikke fejl nu.

- Moshiri ved ikke, hvad han laver, men han har en masse penge.

- Fansene protesterer og vil have bestyrelsen ud af klubben - på baggrund af denne udtalelse kan jeg ikke se, hvordan de kan vende tilbage til Goodison Park. Lampard er måske væk, men bannerne går ingen steder, før disse folk har forladt klubben. Indtil der sker seriøse forandringer, får de ikke fansene tilbage, siger Carragher ifølge SkySport.

På trods af store transferbudgetter og trænernavne har Everton været truet af nedrykning i senere år. De ligger i øjeblikket på 19. pladsen i Premier League.