Fodbold nyheder

Ten Hag overbevist om at de kan slå Arsenal uden Casemiro

Af Emil Sinkjær

Et topbrag venter Manchester United på søndag, hvor de skal på besøg hos Arsenal, dog uden deres måske vigtigste spiller.
Article image
Manchester Uniteds håb om at slå førerholdet Arsenal på søndag og lukke hullet på otte point i titelræset kan være blevet ødelagt af, at de kommer til at mangle Casemiro.


Den brasilianske midtbanespiller har været med til at transformere United siden sin første Premier League-start i oktober. Men han modtog sit femte gule kort i sæsonen i onsdagens 1-1-kamp mod Crystal Palace og går nu glip af den svære tur til Emirates Stadium.

Manager Erik ten Hag er overbevist om, at hans hold kan slå Arsenal uden deres sommerindkøb fra Real Madrid og påpeger, at de gjorde det i denne sæsons omvendte kamp, en 3-1-sejr på Old Trafford.

- Casemiro er en virkelig vigtig spiller for os, og en af grundene til, at vi er i den gode position, vi er i nu. Men sidste gang vi slog Arsenal, gjorde vi det uden Casemiro, så vi har truppen til at lave en plan for at slå Arsenal, siger Ten Hag til klubbens officielle hjemmeside.

Uden Casemiro har United mindre boldbesiddelse, lukker mere end dobbelt så mange mål ind pr. kamp og vinder færre point pr. kamp.

Mere om Casemiro

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik