Jannich Jønch

Medie: Tidligere Barcelona-talent måske på vej til OB

Der er muligvis stjernestøv på vej til det fynske i form af et tidligere Barcelona-talent.
Ifølge det sydkoreanske medie, Sports, kigger OB lige nu på sydkoreaneren, Seung-woo Lee, det melder Tipsbladet. Lige nu spiller han for Suwon FC i den sydkoreanske liga og dem skulle OB angiveligt have kontaktet for at forhøre sig om en transfer.

Hvis det skulle ske, at sydkoreaneren ryger til Superligaen og OB, vil det langt fra være hans første tid i europæisk fodbold. FC Barcelona hentede nemlig Seung-woo Lee allerede, da han var 13 år og i sin første sæson på U13-holdet slog han selveste Lionel Messis rekord, da han lavede 39 mål i 29 kampe. FIFA mente dog, at Barcelona ikke havde overholdt reglerne for transfers af mindreårige og blev klubben straffet og derfor måtte Seung-woo Lee ikke spille kampe før han blev 18, det skriver Tipsbladet.

Da han nåede de 18 år, havde mange andre talenter overhalet ham og det blev aldrig til mere end Barcelonas B-hold, hvilket han forlod i 2017. Derefter er det blevet til europæisk fodbold for henholdsvis Hellas Verona, Portimonense og Sint-Truiden. Derudover er det blevet til 11 A-landskampe for Sydkorea, men han har ikke repræsenteret dem siden 2019.

Hvis Seung-woo Lee stadig drømmer om et europæisk fodboldeventyr kan OB måske være startskuddet for ham i denne omgang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER