Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Jose Mourinho: Coppa Italia er den værste cup i Europa

Den erfarne portugisiske cheftræner, Jose Mourinho, er ofte garant for friske og filterfrie bemærkninger, og nu er han endnu engang ude med riven.
AS Roma har haft en nogenlunde forventelig sæson hidtil, da de i øjeblikket ligger på en syvendeplads i Serie A med 31 point efter 17 kampe. Senest lykkedes det hovedstadsklubben at sikre sig en plads til Coppa Italia-kvartfinalerne, da de slog Genoa med en snæver 1-0-sejr.

Jose Mourinho, som i øjeblikket er cheftræner i klubben, har en flerårtier-lang trænerkarriere bag sig, hvor han har været med til at stå i spidsen for en række af Europas helt store klubhold i flere forskellige lande, heriblandt: Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham og nu AS Roma i Italien, hvor han mener at Europas værste cup findes:

- For det første vil jeg sige, at jeg vil elske at vinde Coppa Italia, jeg har vundet det imod Roma før, nu vil jeg elske at vinde det sammen med Roma i Rom. Jeg synes, det er den værste cup i Europa, da den ikke beskytter de mindre hold. Der er ikke noget show over det, jeg taler for eksempel om Torino, som vandt mod de italienske mestre fra Milan, og nu skal de spille den næste eliminationskamp på udebane, jeg forstår ikke denne struktur af Coppa Italia. Vi spillede mod et Serie B-hold med et fuldt stadion, hvis der er tomme stadioner, skal de forstå, hvorfor vi er fyldte og de andre ikke er.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER