Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Italien: Serie A
FT
2 - 2
(1 - 2)
Monza
Inter
P. Ciurria (11)
M. Darmian (10), L. Martínez (22), D. Dumfries (90)
Jannich Jønch

Ekspert langt fra tilfreds med Lukaku

Mads Junker var ikke ligefrem imponeret af Lukakus indhop i gårsdagens kamp mod Monza.
I aftes spillede Inter på udebane mod Monza, og måtte nøjes med 2-2 mod Serie As nummer 14 i tabellen. Især én spiller skilte sig negativt ud i følge TV2 sports fodboldekspert, Mads Junker, og det endda selvom han ikke startede inde.

For selvom den belgiske angriber, Romelu Lukaku, først kom ind efter 55 minutter, må det have føltes som en lang dag på kontoret for den store angriber.

- Vi er dér, hvor de reelt set burde skifte ham ud igen. Det har været et fuldstændigt frygteligt indhop fra Lukaku, sagde Mads Junker i kommenteringen mod slutningen af kampen i følge TV2.

Efter flere dårlige episoder, hvor han trådte i bolden, eller ikke fik tæmmede den ordentligt, fik han bolden nede ved hjørneflaget efter lidt mere end 91 minutter, en episode hvor han egentlig bare skulle holde på den og trække tiden, fik han i stedet ikke styr på den endnu engang, og bolden røg ud til indkast til Monza. Godt et minut senere endte bolden så nede på Inters banehalvdel, Monza slog et indlæg, og Denzel Dumfries prøvede at heade bolden væk, men headede den i stedet i eget mål, og stillingen blev så 2-2. Det kunne måske være undgået, hvis bare Lukaku havde kunne holde på bolden nede ved det modsatte hjørneflag.

- Det her er den enkeltstående dårligste præstation, jeg har nogensinde har set fra Lukaku, sagde Mads Junker efter kampen.

Om Lukaku har fundet teknikken frem til næste kamp, får vi måske svar på, når Inter på hjemmebane tager imod Parma i ottendedelsfinalen af Coppa Italia på tirsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER