Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Fernandez udeladt af truppen

Enzo Fernandez er ikke med iblandt de udvalgte til Benficas kamp i aften. Nærmer han sig mon langt om længe et skifte til Chelsea?
Den ombejlede Benfica-midtbanespiller Enzo Fernandez er ikke med i kamptruppen for Benfica i aftenens kamp imod Portimonense. En nyhed som sætter yderligere fut under rygterne omkring, at den 21-årige argentiner meget vel kan være på vej væk fra det portugisiske førerhold.

Desuden skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, at beslutningen også skyldes de hektiske transferdage, og derudover melder han, at Benfica kræver hele 892 millioner kroner fra Chelsea, hvis de vil sikre sig den talentfulde offensivspiller.

Alt tyder på, at Chelsea står forrest i køen iblandt bejlere til Fernandez. Men i går kunne vi på Indkast.dk også beskrive, at handlen var gået i hårdknude blandt andet fordi Chelsea ønsker at betale den høje millionsum i rater, hvilket Benfica ikke var meget for, og desuden vil de helst ikke sælge så vigtig en spiller midt i sæsonen.

Udeladelsen af Fernandez i truppen må opfattes som en klar indikation på, at man giver spilleren mulighed for at have fuldt fokus til at få afklaret sin fremtidssituation. Hvordan ender denne transfersaga mon? Chelsea har alvorligt brug for trupforstærkning, men vil Benfica mon skippe ham afsted allerede nu?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER