Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Jude Bellingham vil snart træffe en beslutning om fremtiden, Mac Allister er på radaren hos flere klubber, og så kan en stor byttehandel imellem AC Milan og Manchester City måske komme på tale.
Real Madrid vil prioritere en handel af det engelske stortalent Jude Bellingham i 2023, og det tyder på, at den 19-årige Dortmund-midtbanespiller foretrækker madrilenerne fremfor Liverpool. (Goal)

Bellingham vil diskutere sin fremtid med Borussia Dortmund til januar. (Liverpool Echo)

Den argentinske VM-profil Alexis Mac Allister tiltrækker sig interesse fra flere storklubber. Både Liverpool, Juventus, Benfica og Borussia Dortmund er ude efter den 24-årige offensive midtbanespiller fra Brighton. Hans værdi er imellem 261 millioner kroner og 294 millioner kroner. (La Repubblica)

AC Milan og Manchester City vil måske indgå en byttehandel. City vil gerne tilbyde deres 27-årige kantspiller Jack Grealish til fordel for milanesernes 23-årige portugisiske angrebsprofil Rafael Leao. (Calciomercato)

Atletico Madrid har meddelt den længere række af bejlere til deres 23-årige portugisiske angriber Joao Felix, at de skal betale 67 millioner kroner som en del af en låneaftale. Dette er både Manchester United, Arsenal og Chelsea forbeholdne omkring. (Talksport)

Lazios 27-årige serbiske midtbaneprofil Sergej Milinkovic-Savic er stærkt eftertragtet af endnu større klubber, og Arsenal er angiveligt dem, som står forrest i køen til at hente ham. (Coriere dello Sport)

Atletico Madrids angriber Alvaro Morata er på radaren i Manchester United, som overvejer at hente den 30-årige spanier på en låneaftale. (ESPN)

Atalanta-kantspilleren Jeremie Boga har ikke spillet mange minutter i det italienske, og er nu i søgelyset hos Premier League-klubberne Leicester og Bournemouth. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER