Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 4 - 2)
3 - 3
(2 - 2)(2 - 0)
Argentina
Frankrig
L. Messi (23), Á. Di María (36), L. Messi (108)
K. Mbappé (80), K. Mbappé (81), K. Mbappé (118)
Louis Andersen

Deschamps: Jeg skal være forsigtig

Den franske landstræner Didier Deschamps var ikke imponeret af dommer Szymon Marciniak efter VM-finalen.
Under hele VM-slutrunden har der flere gange været stor kritik af dommernes præstationer, og det kom der også efter finalen mellem Argentina og Frankrig. Den franske landstræner Didier Deschamps var ikke imponeret over den polske dommer Szymon Marciniak.

- Jeg skal være forsigtig - du så det lige så godt som jeg. Det kunne have været værre, det kunne have været bedre. Før denne kamp havde Argentina været lidt heldige, men jeg vil ikke tage noget fra dem, de fortjener titlen fuldt ud. Det er ikke, fordi vi led under nogen beslutninger, at de vandt.

- Jeg har lige diskuteret dette med dommeren efter kampen, men jeg ønsker ikke at gå i detaljer med, hvad vi talte om, lyder meldingen fra Didier Deschamps ifølge The Guardian.

Hos den franske avis L'Equipe var man heller ikke meget imponeret af Marciniaks præstation, og han får kun karakteren 2/10 efter finalen.

- Polakken Szymon Marciniak, erfaren Champions League-dommer, formåede ikke at leve op til niveauet i en VM-finale og endnu mindre til sit job, står der blandt andet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER