Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Mandagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Fiorentinas marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat vil foretrække at skifte til Liverpool på trods af interesse fra Tottenham. (Foot Mercato)

Agenten for midtbanespilleren Arthur Melo siger, at brasilianeren ønsker, at hans lejeophold i Liverpool bliver til et permanent skifte. (TuttoMercatoWeb)

Barcelona er interesseret i at hente den tyske angriber Youssoufa Moukoko fra Borussia Dortmund, men nægter at betale et gebyr for en spiller der kan hentes gratis til sommer. (Football Transfers)

Chelsea håber på at slå både Real Madrid og Manchester City i kapløbet om RB Leipzigs kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol, ved at foretage et bud på 383 millioner kroner. (Sun)

Atletico Madrids træner, Diego Simeone, er på jagt efter defensive forstærkninger i januar og overvejer at byde på Leicester Citys midterforsvarer Caglar Soyuncu. (Team Talk)

PSV Eindhovens træner, Ruud van Nistelrooy, har indrømmet, at han muligvis er magtesløs til at forhindre den 23-årige hollandske kantspiller Cody Gakpo i at forlade klubben. (90min)

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiots kontrakt i Juventus løber ud til sommer, men den italienske klub vil muligvis ikke lade franskmanden skifte væk fra klubben i januar sammen med landsmanden Paul Pogba, som stadig ikke er klar til at vende tilbage efter en knæskade. (Calciomercato)

Inter Milans forsvarsspiller Stefan de Vrijs agent siger, at han forventer masser af tilbud på den 30-årige hollandske landsholdsspiller, som bliver kontraktløs til sommer. (TuttoMercatoWeb)

Den tidligere Arsenal-forsvarsspiller Nigel Winterburn siger, at et bud på Cristiano Ronaldo vil være en "fuldstændig katastrofe" for klubben. (Metro)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER