Fodbold nyheder

Verden: VM
FT
0 - 3
(0 - 0)
Wales
England
M. Rashford (50), P. Foden (52), M. Rashford (68)

Southgate om Phil Foden:
Kommer til at spille en stor rolle for os

Af Daniel Solving

Det er blevet til et enkelt indhop under VM for den unge City-stjerne.
Article image
Det engelske stortalent Phil Foden er med til VM for England. Dog er det på trods af spillerens status i Manchester City ikke blevet til meget spilletid under VM-slutrunden.


Ifølge flere medier vil den engelske manager Gareth Southgate ryste posen til den afgørende kamp i gruppen mod Wales. Her er det ikke udelukket, at der vil ske ændringer fra sidste kamp mod USA, hvor England skuffende spillede 0-0.

Bemærkelsesværdigt var det, at City stjernen Phil Foden ikke kom på banen, på trods af de manglende chancer i Englands offensiv.

Gareth Southgate er ifølge engelske medier dog stadig sikker på, at den unge spiller kommer til at spille en stor rolle for England under VM.

- Vi elsker Phil. Han er en super spiller. Han blev taget i brug i vores første kamp. Vi besluttede os for ikke at bruge ham i den anden kamp, men han kommer til at spille en stor rolle i denne her turnering for os. Det er der ingen tvivl om, siger Southgate ifølge Planetsport.

Phil Foden og England tager i aften imod Wales i deres sidste gruppespils-kamp, hvor en sejr vil sikre dem videre deltagelse i turneringen.

Den 22-årige City spiller har spillet 19 kampe for England.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik