Fodbold nyheder

Pochettino er på vej mod international fodbold

Af Anton Kirkegaard

Mauricio Pochettino kunne meget vel være på vej mod international fodbold.
Article image
Ritzau-Scanpix
Pochettino er på vej tilbage til fodbold, men hvorhen? Den argentinske taktikker har været træner i Southampton og PSG, men er bedst kendt for sin tid i Tottenham. Pochettino formåede at gøre Tottenham til titeludfordre og nåede til en Champions League finale.


Efter at have blevet fyret fra Tottenham og senere PSG, er han i øjeblikket uden for arbejdsmarkedet. Der er dog meget der tyder på, at han er på vej tilbage.

- Efter Paris besluttede vi at vente til efter VM, siger Pochettino til BBC og fortsætter:

- Man har brug for tid efter nogle oplevelser, og oplevelsen i Paris var hård. En stor oplevelse, men en hård oplevelse. Så skal man bearbejde hver enkelt klub. Det er en god tid til at blive stærkere.

- Det gør mig spændt ved tanken om at lede et landshold, men holdets identitet er så vigtig: Folket, kulturen, du skal forstå alt. Det er det samme, når man arbejder i en klub. Det handler om at skabe en kultur, der gør det muligt at konkurrere og vinde. Men ja, jeg er åben for at lytte [til tilbud]. Et godt eksempel er Brasilien. Man kan ikke gå imod spillernes kultur. I England er man modig. Man vil gerne kæmpe, løbe, gå ud og sparke nogen! Det er vigtigt at forstå.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik