Anton Kirkegaard

Pochettino er på vej mod international fodbold

Mauricio Pochettino kunne meget vel være på vej mod international fodbold.
Pochettino er på vej tilbage til fodbold, men hvorhen? Den argentinske taktikker har været træner i Southampton og PSG, men er bedst kendt for sin tid i Tottenham. Pochettino formåede at gøre Tottenham til titeludfordre og nåede til en Champions League finale.

Efter at have blevet fyret fra Tottenham og senere PSG, er han i øjeblikket uden for arbejdsmarkedet. Der er dog meget der tyder på, at han er på vej tilbage.

- Efter Paris besluttede vi at vente til efter VM, siger Pochettino til BBC og fortsætter:

- Man har brug for tid efter nogle oplevelser, og oplevelsen i Paris var hård. En stor oplevelse, men en hård oplevelse. Så skal man bearbejde hver enkelt klub. Det er en god tid til at blive stærkere.

- Det gør mig spændt ved tanken om at lede et landshold, men holdets identitet er så vigtig: Folket, kulturen, du skal forstå alt. Det er det samme, når man arbejder i en klub. Det handler om at skabe en kultur, der gør det muligt at konkurrere og vinde. Men ja, jeg er åben for at lytte [til tilbud]. Et godt eksempel er Brasilien. Man kan ikke gå imod spillernes kultur. I England er man modig. Man vil gerne kæmpe, løbe, gå ud og sparke nogen! Det er vigtigt at forstå.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER