Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Barca-manager om ombejlet brasilianer: Vi har talt med ham

Xavi udtaler sig nu om den ombejlede brasilianer, som mange klubber gerne vil have fingrene i.
Det 16-årige brasilianske stortalent Endrick, har i efteråret været rygtet til FC Barcelona. Nu erkender Xavi, at han personligt har talt med både spilleren og hans far. Xavi lægger ikke skjul på, at det er en spiller han gerne vil have.

Mange spår Endrick til at blive den næste brasilianske verdensstjerne og de største europæiske klubber holder alle øje med stortalentet fra den brasilianske klub Palmeiras. Det er oplagt, at han snart drager mod Europa og Barca-træner Xavi håber, at valget falder på FC Barcelona.

- Vi har talt med hans far og også med spilleren. Jeg har forklaret dem vores projekt. Vi ønsker talenter som han, for det er spillere af hans type, som vi har brug for. Jeg håber han slutter sig til os, men det afhænger af ham selv. Det er ham der bestemmer, udtalte Xavi til mediet ESPN.

Endrick har en frikøbsklausul på 32 mio. euro, som dog ikke er en pris, der forventes at afskrække den spanske storklub, for angriberens talent er så stort, at han vurderes at være pengene værd.

Det er forventningen, at Endrick tager en sæson mere for Palmeiras og han først i sommeren 2024 tager til Europa, når han fylder 18 år. Står til det Xavi, må valget altså meget gerne falde på FC Barcelona, men mon ikke flere klubber er klar til at tage kampen op.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER