Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

- Der er en grund til, at Kasper Hjulmand har taget mig med

Jesper Lindstrøm fik optur i Brøndby – og i Frankfurt…
- Jeg spillede ikke særlig meget i Brøndby, og pludselig spillede jeg alle kampe og gjorde det rigtig godt. Så kom jeg til Frankfurt, var okay i starten, fik scoret og lavet assist på samme måde og røg lidt ud af holdet. Så tænkte jeg, om det var dét.

Sådan siger Jesper Lindstrøm til Jyllands-Posten inden han måske skal starte inde i Danmarks ultravigtige VM-kamp imod Frankrig. Noget af en omvæltning for Jesper Lindstrøm, som giver denne forklaring:

- Jeg arbejdede med min mentaltræner, fik støtte fra familien, kæresten og vennerne, og jeg fortsatte med at arbejde videre, videre, videre og begyndte at spille og lave mål igen. Det var ligesom i Brøndby, hvor jeg havde en periode, hvor jeg ikke spillede, men kom tilbage igen. Jeg tror mere på mig selv, og jeg er blevet meget mere moden i min tankegang.

- Hvis jeg kan spille med den glæde og passion, som jeg kan i Frankfurt, så tror jeg også, at jeg rammer mit niveau. Der er en grund til, at Kasper Hjulmand har taget mig med og har sagt nogle positive ting omkring mine præstationer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER