Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Er snart fortid i klubben: Manchester City-stjerne vil til Barcelona

Ifølge det spanske medie Sport er Manchester Citys midtbanestjerne Bernardo Silva meget interesseret i et skifte til FC Barcelona.

Den 29-årige portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva har gennem de seneste mange sæsoner været en stor profil for den engelske storklub Manchester City.

Siden skiftet til Manchester City tilbage i 2017, har midtbanespilleren spillet 348 kampe for det engelske mandskab, og har leveret 66 scoringer samt 61 oplæg.

Bernardo Silva har dog gennem længere tid været rygtet væk fra Manchester City, og har blandt andet været sat i forbindelse med et skifte til Paris Saint-Germain og FC Barcelona.

Og nu bliver portugiseren endnu engang sat i forbindelse med den spanske storklub FC Barcelona.

Ifølge det spanske medie Sport skulle Barcelona nemlig være meget ivrige efter at skrive kontrakt med Bernardo Silva til sommer, uanset hvem den kommende Barcelona-træner er.

Mediet skriver desuden yderligere, at Bernardo Silva angiveligt skulle mene, at hans tid i Manchester City er slut, og derfor skulle midtbanespilleren også være interesseret i at skifte væk fra den engelske storklub.

Og den 29-årige portugiser skulle ifølge Sport være særligt interesseret i at skifte til Barcelona, da han føler, at han ville passe godt til klubbens spillestil. Sport skriver derudover, at Bernardo Silva skulle være interesseret i en lønnedgang for at skifte til den spanske storklub.

Der er ingen tvivl om, at det ville være en stor forstærkning for Barcelona, hvis klubben formår at hente Bernardo Silva til sommer. Det er foreløbigt blot spekulationer, men det skal blive spændende at følge med i, om den spanske storklub formår at skrive kontrakt med Manchester City-stjernen.

Bernardo Silva har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2026.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER