Louis Andersen

Fransk stjerne misser VM

Frankrig er blevet hårdt ramt af skader op til VM-slutrunden og nu misser endnu en stjerne slutrunden.
Endnu en fransk stjerne kommer til at misse VM-slutrunden i Qatar. Denne gang er der tale om RB Leipzig-spilleren Christopher Nkunku, det bekræfter det franske fodboldforbund (FFF):

- En skade til træning har gjort, at Christopher Nkunku må opgive at deltage ved VM. Hele holdet føler med Christopher og ønsker ham god bedring. Han måtte forlade træningssessionen med smerter i venstre knæ. Efterfølgende undersøgelser har tirsdag aften vist, at der desværre er tale om en forstuvning.

Christopher Nkunku står indtil videre noteret for otte landskampe, men den målfarlige offensiv-spiller har endnu til gode at score et mål i nationaldragten. Franskmanden er til dagligt en stor stjerne i tyske RB Leipzig, hvor han har spillet 159 kampe med 64 mål og 51 oplæg til følge.

Det var forventet, at Nkunku ville udgøre en stor rolle ved slutrunden i Qatar. Det er blevet bekræftet, at landstræner Dider Deschamps indkalder Randal Kolo Muani som erstatning. Udover Nkunku må Deschmaps også undvære Mike Maignan, Presnel Kimpempe, Paul Pogba og N'Golo Kanté.