Louis Andersen

Fransk stjerne misser VM

Frankrig er blevet hårdt ramt af skader op til VM-slutrunden og nu misser endnu en stjerne slutrunden.
Endnu en fransk stjerne kommer til at misse VM-slutrunden i Qatar. Denne gang er der tale om RB Leipzig-spilleren Christopher Nkunku, det bekræfter det franske fodboldforbund (FFF):

- En skade til træning har gjort, at Christopher Nkunku må opgive at deltage ved VM. Hele holdet føler med Christopher og ønsker ham god bedring. Han måtte forlade træningssessionen med smerter i venstre knæ. Efterfølgende undersøgelser har tirsdag aften vist, at der desværre er tale om en forstuvning.

Christopher Nkunku står indtil videre noteret for otte landskampe, men den målfarlige offensiv-spiller har endnu til gode at score et mål i nationaldragten. Franskmanden er til dagligt en stor stjerne i tyske RB Leipzig, hvor han har spillet 159 kampe med 64 mål og 51 oplæg til følge.

Det var forventet, at Nkunku ville udgøre en stor rolle ved slutrunden i Qatar. Det er blevet bekræftet, at landstræner Dider Deschamps indkalder Randal Kolo Muani som erstatning. Udover Nkunku må Deschmaps også undvære Mike Maignan, Presnel Kimpempe, Paul Pogba og N'Golo Kanté.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER