Louis Andersen

VM-håbet lever for Rønnow

Frederik Rønnow har siddet ude med en muskelskade i en lille uge, men danskeren kan stadig gøre sig forhåbninger om at komme til VM ifølge hans træner Urs Fischer.
Mandag aften satte landstræner Kasper Hjulmand navn på to af de tre målmænd, han ønsker med til VM i Qatar, nemlig Kasper Schmeichel og Oliver Christensen. Og ifølge Hjulmand var den tredje plads med sikkerhed gået til Frederik Rønnow fra Union Berlin, hvis ikke han døjede med en muskelskade.

Muskelskaden er med til at gøre ham ukampdygtig i de sidste to kampe i Bundesligaen inden VM, men der er håb for at han kan nå at blive klar til VM, fortalte Union Berlin-træner Urs Fischer på et pressemøde tirsdag forud for onsdagens møde med Augsburg ifølge B.T:

- Jeg håber, at "Freddie" bliver klar til VM, og det er der stadig et lille håb om, siger Urs Fischer.

Rønnow har været en stor profil i denne sæson hos Union Berlin, der inden den forgangne runde i weekenden førte Bundesligaen. For uden skadede Rønnow gik det helt galt for berlinerne, som tabte udekampen til Bayer Leverkusen med hele 0-5.

Rønnow har i en årrække været fast inventar i Danmarks landsholdstrup, men han har stået i skyggen af førstemålmand Schmeichel. Blot otte A-landskampe er det blevet til for Rønnow. De er faldet i perioden fra 2016 til 2020. Mandag 14. november klokken 19 skal landstræneren indsende alle 26 VM-spillere til FIFA. Danmark åbner VM mod Tunesien 22. november.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER