Philip Dar

Tirsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Liverpool-ejerne Fenway Sports Group vil hente den engelske midtbanespiller Jude Bellingham fra Borussia Dortmund for 743 millioner kroner som en afskedsgave før de sælger klubben. (Marca)

Manchester United er blandt de klubber, som er interesserede i Bellingham, mens Chelsea ikke er blandt klubberne, som han ønsker at skifte til. (TeamTalk)

FSG kommer til at tjene et anseeligt overskud på deres investering i Liverpool, men klubbens værdi er mindre end det beløb, som Roman Abramovich solgte Chelsea for tidligere på året. (Star)

Den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe er blandt dem, som kan ende med at købe Liverpool. (Liverpool Echo)

Luton-cheftræner Nathan Jones forventes at blive den nye manager i PL-klubben Southampton efter klubben fyrede Ralph Hasenhüttl mandag. (Mail)

Southampton er betagede af Brentford-manager Thomas Frank og har også diskuteret River Plate-manager Marcelo Gallardo. (Guardian)

Mere end halvdelen af Premier League-klubberne havde scouts på plads søndag, da PSV mødte Ajax. Alle havde PSVs hollandske kantspiller Cody Gakpo i kikkerten. (90min)

Chelseas forhåbninger om at hente AC Milans portugisiske angriber Rafael Leao har fået et boost efter kontraktforhandlingerne mellem ham og AC Milan er i en kompliceret fase. (Sky Italy)

Arsenal og Tottenham overvejer Lilles 22-årige canadiske angriber Jonathan David. (GiveMeSport)

Premier Leagues førerhold, Arsenal, er klar til at spendere store summer i januars transfervindue for at bevare deres titelchancer. (90min)

Manchester United ønsker at hente Bayern Münchens camerounske angriber Eric Maxim Choupo-Moting i januar, men den 33-årige ønsker at blive i Bundesliga-klubben. (Florian Plettenburg)

Brentfords analytiker og dødboldsspecialist Jack Wilson forlader klubben for at skifte til Premier League-mestrene Manchester City. (Athletic)