Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Tirsdagens internationale rygter

Alle de seneste rygter fra udlandet.
Robert Lewandowski siger, at han er "tilpas og glad" i Barcelona og tilføjede, at klubbens manglende evne til at kvalificere til ottendedelsfinalen i Champions League vil gøre dem "stærkere i fremtiden". (La Vanguardia)

Arsenal sendte angiveligt talentspejdere ud for at kigge på Palmeiras’ brasilianske midtbanespiller Danilo i sidste uge, da Gunners er interesserede i at hente den 21-årige til januar. (Sun)

Arsenal er angiveligt også i forhandlinger med den uruguayanske fløjspiller Facundo Torres, som spiller i Orlando City. (Evening Standard)

Manchester United er stadig interesseret i at købe PSV-fløjspilleren Cody Gakpo og hollænderen har også været tæt på at skrive under for De Røde Djævle tilbage i sommer. (GiveMeSport)

Brighton-manager Roberto de Zerbi er ivrig efter at hente den ukrainske midterforsvarer Mykola Matviyenko, som er vurderet til omkring 148 millioner kroner af Shakhtar Donetsk. (Athletic)

Flamengos brasilianske midtbanespiller Joao Gomes siger, at Liverpool er et hold han ville spille for, selvom Real Madrid efter sigende også er interesseret i ham. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER