Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Gustav Isaksen er et varmt navn i England og Italien, Tottenham er ivrige efter at forlænge mintrakten med danske Pierre-Emile Højbjerg, mens både Harry Kane og Jorginho forholder sig afventende.
Tottenham-angriberen Harry Kane har lagt kontraktforhandlingerne med Tottenham på is, indtil den kommende VM-slutrunde er overstået. ”The Spurs” er også ivrige efter at indgå nye kontrakter med danske Pierre-Emile Højbjerg og Eric Dier. (Evening Standard)

Harry Kane står højt på ønskelisten hos Bayern München, som har savnet Robert Lewandowski, siden den polske målmaskine skiftede til Barcelona. (Express)

Juventus ønsker at ansætte Antonio Conte, når sæsonen er slut. Her har Tottenham-manageren kontraktudløb, men ”The Spurs” har mulighed for at forlænge Contes kontrakt med yderligere et år. (Gazzetta dello Sport)

Newcastle United er interesserede i den 18-årige brasilianer Eguinaldo, som spiller for Vasco da Gama i hjemlandets næstbedste række. Den talentfulde kantspiller har en frikøbsklausul på 226 millioner kroner i sin kontrakt. (Chronicle)

Newcastle-manageren Eddie Howe har nægtet, at der i øjeblikket foregår kontraktforhandlinger med midtbanespilleren Miguel Almiron. (Sky Sports)

Juventus’ brasilianske midtbanespiller Arthur Melo skal fortsat være udlejet til Liverpool i resten af sæsonen, selvom han har pådraget sig en langtidsskade. Den 26-årige brasilianer har spillet 13 minutter for Liverpool, siden han sluttede sig til ”The Reds” i september. (Mirror)

Ledelsen i Newcastle United er parat til at tilbyde midtbanespilleren Bruno Guimaraes en ny kontrakt, hvor den 24-årige brasilianer kan se frem til en ugeløn på 1,735 millioner kroner, hvilket har til formål at afskrække bejlerne – heriblandt Chelsea og Real Madrid. (Evening Standard)

Valencia og Inter kan tænkes at rykke på Manchester United-midtbanespilleren Donny van de Beek, når januar-transfervinduet åbner. (Todofichajes.com)

Manchester United forhandler i øjeblikket om en langvarig kontrakt med det argentinske stortalent, 18-årige Alejandro Garnacho, som også repræsenterer det argentinske U20-landshold. (Fabrizio Romano)

Chelsea-midtbanespilleren Jorginho vil ikke træffe en endegyldig beslutning om sin fremtid, før han har hørt FC Barcelonas tilbud. Den 30-årige italiener har kontraktudløb efter den igangværende sæson. (Sport)

Arsenal, Newscastle United og West Ham er interesserede i FC Midtjylland-profilen Gustav Isaksen, men Premier League-trioen får konkurrence fra italienske AC Milan. (Calciomercato)

Leeds United er parate til at genoplive interessen for PSV Eindhoven-kantspilleren Cody Gakpo, som ”The Whites” også var interesserede i, da sommerens transfervindue endnu stod åbent. (Express)

Den 32-årige West Ham-forsvarer Craig Dawson ønsker at forlade ”The Hammers” i januar, fordi han har mistet sin plads i startopstillingen på London Stadium. (Football Insider)

Brighton & Hove er så godt som sikre på at få fingrene i det argentinske stortalent Facundo Buonanotte, som i øjeblikket spiller for Rosario Central. (Fabrizio Romano)