Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Tirsdagens internationale rygter

Alle de seneste rygter fra den internationale scene.
Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic siger, at Bundesliga-klubben, som er blevet sat i forbindelse med Harry Kane, ikke vil være aktive i januars transfervindue. (Bild)

Bayer Leverkusens tjekkiske angriber Patrik Schick, Lilles canadiske landsholdsspiller Jonathan David og Lyons Moussa Dembele er Ten Hags foretrukne muligheder til at erstatte Ronaldo. (Mirror)

Ronaldo er åben for at vende tilbage til Italien, hvor Napoli stadig er ivrige efter en aftale efter deres interesse i sommer. (Sun)

Paris St-Germain er i tvivl om deres evne til at fortsætte med at betale Kylian Mbappes løn. Hans nuværende aftale er 4,6 milliarder kroner værd over de næste tre år, hvilket er en fjerdedel af klubbens samlede budget. (Sport)

PSG har afvist, at disse tal er korrekte. (Fabrizio Romano)

Real Madrid er klar til at tilbyde en forbedret treårig aftale til Marco Asensio, som blev sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, Liverpool og Tottenham efter at have afvist et tidligere tilbud fra kongeklubben. (Ser Deportivos)

Paris St-Germain ønsker at beholde Lionel Messi i klubben og arbejder på en kontraktforlængelse. (Le Parisien)

Den spanske træner Quique Setien er favoritten til at erstatte landsmanden Unai Emery i Villarreal, efter at Emery kom til Aston Villa. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER