England: Premier League
FT
3 - 3
(1 - 2)
Liverpool
Brighton
R. Firmino (33), R. Firmino (54)
L. Trossard (4), L. Trossard (17), A. Webster (63), L. Trossard (83)
Anton Kirkegaard

Hvad er gået galt for Liverpool?

Liverpool har haft en meget svær start på sæsonen, men hvad er gået galt?
Efter endnu en skuffende kamp mod Brighton ligger Liverpool på 10-pladsen I Premier League med kun 10 point efter 7 kampe. Det er halvt så mange som Manchester City, som dog har spillet en kamp mere end Liverpool.

Klubben har været ramt af mange skader, specielt på midtbanen har Jürgen Klopp været udfordret. Henderson, Keita, Thiago, Curtis Jones og Oxlade Chamberlain har alle været ramt af skader. Det har tvunget Klopp til at spille med Elliot, Milner og Bajetic. Det dog ikke blot skader som er skyld i Liverpools dårlige start. Nyindkøbte Darwin Nunez startede godt mod Manchester City og Fulham, men har efter sin karantæne ikke kunne kæmpe sig tilbage i startopstillingen. Den ellers altid stabile Mohamed Salah har også haft formproblemer i denne sæson.

De primære problemer er dog at finde i bagkæden. Liverpool har allerede lukket 15 mål ind i blot 10 kampe. Dette er bekymrende for Liverpool som ellers er vant til kunne begrænse deres modstandere med deres høje baglinje og pres. Nøglespillere som Van Dijk, Trent Alexander-Arnold og Robertson har alle været udfordret defensivt.

Sidste sæson spillede Liverpool som det første Premier League-hold nogensinde alle kampe mulige. Den mængde kampe, kombineret med skuffelsen i Champions League og Premier League kan godt være trættende og demotiverende. Efter sæsonen mistede man Sadio Mané og erstattede ham med den betydelig mindre erfarne Darwin Nunez. Liverpools problemer kan også skyldes at de i flere sæsoner brugt færre penge end klubber som Manchester City, United, Chelsea og Arsenal.