Fodbold nyheder

Spanien: La Liga
FT
3 - 1
(2 - 0)
Real Madrid
Barcelona
K. Benzema (12), F. Valverde (35), Rodrygo (90)
F. Torres (83)

Real Madrid frygter muligt skadesproblem

Af Kent Christensen

Real Madrids førstemålmand, Thibaut Courtois, har fået smerter i iskiasnerven på venstre side.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den spanske hovedstadsklub Real Madrid har fået en perfekt start på sæsonen uden et eneste pointtab i deres første otte kampe af sæsonen. Ikke overraskende nok sender det storholdet op på en førerposition i både den hjemlige liga, La Liga, men også i deres Champions League gruppe, hvor de har fået fuldt udbytte. Der venter sig dog en stram oktober-måned for førerholdet, hvis opgave er at bibeholde førstepladserne.


Hvis man kigger på kampprogrammet, er det især én kamp, der springer i øjnene og må siges at være den ultimativt vigtigste. Det er nemlig El Clásico-rivalkampen mod FC Barcelona, som spilles d. 16. oktober på Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabéu. Det er ikke bare en kamp om håneret, men det er samtidig en kamp, hvor der er vigtige point at hente, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet senere på sæsonen.

FC Barcelona er for nyligt havnet i skadesproblemer med intet mindre end fem skadede spillere, og nu viser det sig, at også Real Madrid kan komme til at mangle en vigtig spiller til El Clásico-opgøret. Førstemålmanden, Thibaut Courtois, har nemlig fået smerter i iskiasnerven på venstre side, der gør at han må sidde over i søndagens opgør mod Osasuna. Det er endnu ikke estimeret, hvor længe skaden kan komme til at vare, så fans og folk i klubben må derfor krydse fingre for, at førstemålmanden når at komme sig til sæsonens måske vigtigste ligaopgør mod rivalerne fra FC Barcelona.


Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Thibaut Courtois

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik