Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Nicklas Calvert

Brøndbys sidste chance

Brøndby kan ende med undvære udebane-fans i Superligaen.
Brøndby IF kan risikere at ende i en situation, hvor de fremover ikke kan fans med til holdets udekampe. Det er den yderste konsekvens af den pressemeddelelse, Divisionsforeningen har udsendt, omkring tilskueruroligheder imellem Brøndby og FCK.


- Det bliver lidt mere tidskrævende at være Brøndby-fan til kommende udebanekampe, men til gengæld håber vi, at de nye tiltag er med til at sikre, at vi altid kan tilbyde en tilstrækkelig sikkerhed i forbindelse med alle kampe i 3F Superliga, også for alle tilskuere på udebaneafsnittet, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i pressemeddelelsen.

Brøndby IF har på klubbens egen hjemmeside kommenteret tiltagene. Og de er klar til at løfte opgaven, så klubben ikke er uden fans på udebane fremadrettet.


- Vi har over en længere periode drøftet forskellige mulige billet- og belønningsmodeller til de mange Brøndby-fans, der støtter holdet uge efter uge. Vi oplever, at der er mange Brøndby-fans, som støtter holdet, når vi spiller på udebane. Deres støtte og loyalitet vil vi gerne have bedre mulighed for at belønne på samme måde, som vi gerne vil belønne dem, der kommer hyppigt på Brøndby Stadion, siger administrerende direktør Ole Palmå, han fortæller videre:


- Derfor har vi over længere tid arbejdet på at oprette en ’Udebane Profil’, som betyder, at hver gang man køber billet og støtter holdet på udebane, så får man muligheden for at registrere sig med henblik på at vi på et tidspunkt kan belønne de mest trofaste fans. Dette har vi som sagt arbejdet på et stykke tid og forventer at have på plads og klar til at rulle ud engang i det nye år.


De nye tiltag i dag betyder, at der ved billetkøb til udebaneafsnittet til de kommende udekampe at der vil kræves navngivning og fremvisning af gyldigt ID inden visitering og adgang til udebaneafsnittet.

De nye restriktioner vil allerede blive taget i brug til Brøndbys næste udekamp imod Randers.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER