Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Spansk landstræner med advarsel: Jeg er nødt til at se ham spille

FC Barcelonas stortalent Ansu Fati skal tilsyneladende have flere minutter i benene, hvis han vil med til den kommende VM-slutrunde.
Ansu Fati er uden ret meget tvivl det største talent i spansk fodbold, og selvom det er mere end to år siden, at den nu 19-årige kantspiller fik sin debut for det spanske A-landshold. Siden er det dog kun blevet til fire landskampe for Fati, som øjensynligt ikke har formået at bide sig fast.

Den spanske landstræner, Luis Enrique, valgte dog ikke at udtage Fati, da Spanien i denne landskampspause skulle prøve kræfter med Schweiz og Portugal i UEFA Nations League. Fati blev senest udtaget i juni, hvor han dog måtte nøjes med at være bænkevarmer.

Fati fik senest spilletid på landsholdet i oktober 2010, hvorfor der i øjeblikket hersker stor tvivl om, hvorvidt det spanske stortalent bliver udtaget næste gang – til den kommende VM-slutrunde. Adgangsbilletten kommer tilsyneladende an på mængden af spilletid.

- Dem, der ikke var udtaget, kender mig godt. De ved, at de kan komme tilbage, udtaler Luis Enrique ifølge 90min.

- Jeg er nødt til at se Ansu Fati spille for Barca.

Fati var i den forgangne sæson hårdt ramt af skader, hvilket efter al sandsynlighed også gik ud over spilletiden på landsholdet. Mundo Deportivo mener at vide, at Xavi holder Fati tæt på, fordi den unge spanier ikke må miste modet over det forsigtige skadescomeback.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER