Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: UEFA Nations League
FT
2 - 1
(0 - 0)
Kroatien
Danmark
B. Sosa (49), L. Majer (79)
C. Eriksen (77)
Louis Andersen

Kroatisk landstræner om Danmark: De taber sjældent deres kampe

Den kroatiske landstræner roser det danske landshold for deres præstationer gennem de seneste år.
Indtil videre er det kun det kroatiske landshold, der har formået at få en sejr over Danmark i Nations League-A. Torsdag mødes de to hold så igen, når danskerne ligger vejen forbi Zagreb med ønsket om revanche for 0-1-nederlaget i Parken tilbage i juni.

Forud for torsdagens opgør udtaler den kroatiske landstræner Zlatko Dalic, at han har stor respekt for danskerne og at specielt en spiller trækker holdets kvalitet op.

- Danmark har været det bedste landshold i Europa gennem de seneste to år. De taber sjældent deres kampe, fortalte han på et pressemøde ifølge det kroatiske medie 24sata, det skriver TV2 Sport.

- Udover Christian Eriksen har det danske hold ikke mange spillere af højeste kvalitet. Det er til gengæld et solidt mandskab, der er svært at spille imod. De har vist imponerende spil. Især når de spiller på hjemmebane.

Et tæt opgør
Dalic mener samtidigt at Kroatien har gode muligheder for at få endnu en sejr mod Danmark i det der ligner et jævnbyrdigt returopgør.

- Danmark er selvfølgelig opsat på at tage revanche og slå os. De skal til gengæld møde franskmændene kort efter, hvilket kan få betydning for kampen. Det er en vigtig kamp for dem. Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp, men præsterer vi, som vi gjorde i juni, kommer det til at gå os godt, siger han.

VM-finalisterne fra 2018 har ligesom Danmark tabt én kamp i Nations League, hvor kroaterne tabte 0-3 til Østrig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER